Чортків online

Звіт про проведену роботу

Звіт про проведену роботу

працівниками комунального підприємства Чортківський комбінат комунальних підприємств за лютий місяць 2018 року.

На виконання доручення голови Чортківської міської ради від 15.01.2018 року № 3 «Про надання інформації комунальними підприємствами Чортківської міської ради» Чортківський комбінат комунальних підприємств інформує про проведені роботи протягом лютого місяця 2018 року підрозділами підприємства.

Працівниками підвідділу проводилась робота в парку в сторону с. Біла коронування дерев та розчистки самосівів в придорожній зоні. Були задіяні механізми-бензопили, висоторіз та трактори МТЗ-82, ЮМЗ для траліровки деревини та вивезення гілля, дров.

Також проводились роботи з коронування дерев, звільнення електроліній вуличного освітлення, безпека падіння гілля та окультурення зелених насаджень по місту, зокрема, по вулицях Копичинецька, Незалежності, В. Великого , С. Бандери, Й. Сліпого.

Проводились роботи з впорядкування ( вирізанні самосівів, зрізування дерев та прибирання) на кладовищах по вул. С. Стрільців, С. Бандери, Ягільницькому.

Прибиральниками міста закріплених дільниць постійно здійснювалась робота по прибиранню своїх дільниць, очищення від снігу та при потребі здійснювалось посипання пісчано-соляною сумішшю, також два рази в тиждень проводяться санітарні дні (вівторок, п’ятниця), де прибиральники залучаються до прибирання територій міста, що не обслуговуються.

Щодня працівниками благоустрою прибираються всі автобусні зупинки, території біля пам’ятників міста, сквери. Протягом місяця періодично чистили пішохідні та транспортні мости, що по вул. Залізнична та вул. Копичинецька, а також постійно здійснювалась робота з розчищення пішохідних переходів по місту.

Підрозділом з обслуговування вуличного освітлення постійно проводились роботи з обслуговування ліній електропередач.

Здійснювався ремонт при пошкодженні ліній при налипання мокрого снігу та інію по вулицях: С.Бандери, Залізничній, Незалежності, Гагаріна, Кобилянській.

Також проводилась робота по заміні лампочок, які вийшли з ладу по вул. Надрічна, Незалежності, Б. Хмельницького, Гранична.

По вул. Копичинецькій замінено старі світильники новими LED -100 Вт., у кількості 23 шт..

Проводилась робота по розбиранні новорічної ялинки, шопки, демонтажу гірлянд та світлодіоних розтяжок по місту.

Служба автотранспорту, в кількості 11 одиниць, у звітний період знаходились в належному стані і виконували всі поставлені завдання з благоустрою міста.

А саме: розгортання снігу на всіх вулицях міста, тротуарів, площі «Героїв Євромайдану» та посипання пісково-соляною сумішшю, вивезення змітків, вивезення сміття з цвинтарів.

Проводилась робота з впорядкування міського стіттєзвалища.

В лютому місяці оплатили заборгованість за щебінь (фракцією 10х20),

отриманий в грудні місяці, в кількості 68,7 тонн на суму 17 587,00 грн.

Оплатили за кабель АВВГ – 2,6 (2 км) на суму 12 600,00 грн. (переданий в АТО).

Придбали запасних частин на суму 10 236,00 грн.

Оплатили ветеринарні послуги і відлов безпритульних 14 собак на суму 20 440.00грн.

Здійснили поховання безхатченка і оплатили за труну 850, 00 грн.

Проведено зрізку дерев самосіву біля шостої школи, згідно договору з Колодієм А.П. сума договору становить 17 392,00 грн. (січень-лютий).

Проведено зрізку дерев на кладовищі по вул. С.Бандери згідно договору з Черкас А.А. на суму 23 851,00 грн. (січень-лютий).

Проведено експертизу проектно-кошторисної документації по організації дорожнього руху вулиць м. Чорткова на суму 8 827.00 грн.

Продано ділової деревини м’якої породи (тополі) в кількості 30,86 м3 на суму 29 995, 92 грн.

Начальник Чортківського ККП

В. Я. Царик

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту