Чортків online

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, яке традиційно відзначається у третю неділю березня.

У цей день хочу від імені громади міста Чорткова ще раз засвідчити повагу і вдячність за вашу відданість своїй нелегкій, але такій необхідній для нас справі.

Завдяки Вашій повсякденній наполегливій праці, відповідальному ставленню до своїх обов’язків наше рідне місто змінюється, стає більш чистим, впорядкованим, освітленим, квітучим. Поліпшується якість водопостачання і водовідведення, утримання будинків та прибудинкових територій.

Представниками сфери побутового обслуговування надаються послуги, які роблять наших мещканців красивими, доглянутими, а їх життя – комфортнішим. 
Ви робите все можливе, щоб обсяг та якість цих послуг відповідали запитам наших співгромадян. Адже від вашого професіоналізму і сумлінності залежить загальний соціальний настрій та добробут кожної родини в місті.

Щиро дякую вам, трудівники галузі, за самовіддану, відповідальну та почесну роботу на благо людей.

Впевнений, що наполеглива щоденна праця робітників комунальних служб і підприємств побутового обслуговування стане запорукою успішного реформування галузі, переорієнтації її роботи на міжнародні стандарти діяльності.

Бажаю вам наснаги та здоров’я, благополуччя, миру й злагоди, професійних успіхів і нових трудових здобутків на благо розквіту рідного Чорткова.

З повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту