Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 28 березня 2018 року

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

28 березня 2018 року

 

  1. Про роботу навчально-оздоровчого комплексу (басейну) за 2017 рік.

 

  1. Про роботу міського комунального ринку Чортківської міської ради за 2017 рік.

 

  1. Про внесення змін в додаток до Положення про порядок надання адресної грошової допомоги громадянам міста Чорткова.

 

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2018 року.

 

  1. Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на нерухоме майно, «Нежитлова будівля» в місті Чорткові по вул. Млинарська, буд. 14.

 

  1. Про надання містобудівних умов та обмежень на «Будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 в/м №22» в м. Чорткові.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на водозабір (стару насосну) по вул. Білецька, 79 в м. Чортків ,власник – КП «Чортківське ВУВКГ».

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на каналізаційну насосну станцію №1 по вул. Залізнична, 2А в м. Чортків , власник – КП «Чортківське            ВУВКГ»

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на водозабір (Гнила балка) по вул. Незалежності, 107 А в м. Чортків ,власник – КП «Чортківське ВУВКГ»

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на водозабір (Рудькова балка) по вул. Рудькова, 8  в м. Чортків ,власник – КП «Чортківське ВУВКГ»

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на (хлораторну) станцію третього підйому по вул. Степана Бандери, 60Є в м. Чортків, власник – КП «Чортківське ВУВКГ»

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на насосну станцію №2 по вул. Тараса Шевченка, 88  в м. Чортків ,власник – КП «Чортківське ВУВКГ»

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Броварова, 54 А в м. Чортків., власник – гр. Бодяк Олег Богданович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення, гараж по вул. Андрія Мельника, 4А в м. Чортків.,власник – гр. Купіцькай Станіслав Степанович,  Купіцька Таїсія Федорівна, Томіч Галина Станіславівна, Галюлько Юлія Володимирівна.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Війтюк Наталії Петрівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Тараса Шевченка,36А в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Горбачевська Галина Михайлівна на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Степана Бандери,30.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Данилюку Богдану Івановичу на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,36А.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Пшеничній Наталі Миколаївні на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Степана Бандери,30.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Соломії Крушельницької,2 в м. Чортків., власник – гр. Ткачишин Ганна Олексіївна

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул., власник – гр. Ткачишин Ганна Олексіївна

 

  1. Про внесення змін в рішення від 22.12.2017 №500 «Про присвоєння поштової адреси на майновий комплекс в м. Чорткові по вул. Копичинецька,57 , власник – ПАТ «Укртелеком».

 

  1. Про затвердження тарифу на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій комунальних підприємств «Чортків дім».

 

  1. Про зарахування витрат комунальним підприємством КП «Чортків дім».

 

  1. Про закріплення територій за підприємствами, установами, організаціями та навчальними закладами для проведення благоустрою в місті Чорткові.

 

  1. Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на заміну дверей у будинку №9 по вулиці Степана Бандери.

 

  1. Про затвердження тарифу на послуги що надаються асенізаційною машиною.

 

  1. Про затвердження тарифу на послуги гідродинамічної машини.

 

  1. Про включення громадян в списки квартирного обліку для поліпшення житлових умов.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту