Чортків online

Із громадських обговорень

У приміщенні міської ради відбулись громадські  обговорення з питання підвищення тарифу на проїзд у міському громадському транспорті.

На обговоренні були присутні міський голова Володимир Шматько, секретар міської ради Ярослав Дзиндра, заступники міського голови Роман Тимофій та Олег Недокус, представники ВАТ “Чортківське АТП 16142”, активні жителі Чорткова та представники ЗМІ.

Головний інженер ВАТ “Чортківське АТП 16142” Орест Цимбала ознайомив   присутніх з основними причинами необхідності підвищення тарифу на проїзд у міському громадському транспорті, а саме:

підвищення мінімальної заробітної плати, вартості палива, мастильних матеріалів та ін.

Вислухавши позицію керівництва підприємства, очільник міста запропонував винести це питання на розгляд виконавчого комітету.  

Також Володимир Петрович зазначив:

 «На цьому обговоренні я відстоюю позицію мешканців міста і вважаю, що підвищення тарифу на проїзд можливе лише за умови виконання певних вимог до роботи ВАТ «Чортківське АТП 16142».

Якщо підприємством не буде враховано зауваження і побажання наших місцян, то рішення про підвищення тарифу може бути скасоване міською радою».  

Також мер запропонував встановити в автобусах валідатори для електронного розрахунку пасажирів за проїзд, GPS-навігатори та виведення даних на Google Maps і сайт міської ради та створити мобільний додаток, за допомогою якого стане можливим відстеження потрібного автобусу за маршрутом.

У ході обговорення Володимир Шматько наголосив на необхідності чіткого виконання маршруту за графіком, а в разі виникнення несправності –виїзд запасного транспорту та безперешкодного перевезення пільгових категорій населення по талонам.

 

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту