Чортків online

Міська влада не залишила в біді погорільців

Міський голова Володимир Шматько разом із заступниками Романом Тимофієм та Олегом Недокусом проінспектували стан проведення ремонтних робіт у квартирі жительки міста, будинок якої знищила пожежа. Лихо сталося 23 лютого п.р. за адресою: вул. Князя Володимира Великого, 10А.

У рамках Програми надання адресної грошової допомоги громадян міста Чорткова та, зважаючи на скрутне матеріальне становище й матеріальні збитки, які понесла сім’я внаслідок нещасного випадку, рішенням міської ради від 16 березня 2018 року № 1027 “Про надання грошової допомоги” цій громадянці виділено грошову допомогу для проведення ремонту житла, що знаходиться на вулиці С. Бандери, 60 А, кв. 10, де вона планує проживати із своєю дитиною з обмеженими можливостями.

Після лиха, що спіткало цю сім’ю, їх тимчасово прихистили у “Домі милосердя”, але, звичайно, вони з нетерпінням чекають, коли зможуть перейти до власного облаштованого житла.

Володимир Шматько запевнив, що всі рахунки на будівельні матеріали і ремонтні роботи будуть оплачені коштами міської ради та доручив заступнику міського голови Олегу Недокусу здійснювати контроль за якісним виконанням робіт.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту