Чортків online

Із робочої наради

З метою контролю виконання забов’язань ПП «Катруб» міським головою Володимиром Шматьком ініційовано робочу нараду з директором ПП «Катруб» Богданом Буртаком, директором сміттєпереробно-сортувальної лінії ТзОВ «ЕКО БАЛАНС ТЕР» Максимом Дурняком за участі заступника міського голови Олега Недокуса, начальника Чортківського ККП Віталія Царика та інженера по благоустрою Романа Запотічного.

Володимир Шматько звернувся до керівників ПП «Катруб» з вимогою вжити заходів для покращення надання послуг з вивезення твердих побутових відходів та наголосив на необхідності утримання в належному санітарному стані місць, де встановлено сміттєві контейнери, з облаштуванням якісних майданчиків для них.

Директор ПП «Катруб» Богдан Буртак пояснив, що дана ситуація виникла через непередбачені труднощі з необхідною кількістю працівників для обслуговування території такого масштабу, недостатньою активністю жителів з укладання договорів на послуги, низький відсоток сплати за надані послуги.

Очільник міста пообіцяв посприяти в налагодженні процесу та доручив начальнику комбінату комунальних підприємств Віталію Царику заключити договір з підприємством ПП «Катруб» на сезонний вивіз різного виду гілля, трави, листя.

Разом з тим, мер підкреслив, що приватне підприємство повинно в повному обсязі виконувати взяті на себе забов’язання та надавати жителям Чорткова якісні послуги.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту