Чортків online

Із чергового прийому громадян

До міського голови Володимира Шматька з колективним зверненням прийшли педагоги та батьки вихованців «Дому милосердя». Суть звернення полягала в тому, щоб міська влада підтримала створення інклюзивно-ресурсного центру на базі «Дому милосердя», що знаходиться на території Єпархіального управління Бучацької Єпархії УГКЦ, та ввійшла до складу засновників.

Уважно вислухавши пропозиції громадян, Володимир Петрович пообіцяв всебічну підтримку міської влади для утримання подібних закладів.

Проте, пояснив, що згідно з пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» засновниками центрів є представницькі органи місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, районні, міські, районні у містах (у разі їх утворення) ради. Відповідно, релігійна установа не може бути у складі засновників, а центри мають бути комунальними.

З проханням допомогти з встановленням ліхтарів освітлення, звернулись до очільника міста жителі району «Золотарка». Це питання мер вирішив, безпосередньо, під час прийому.

Інші звернення громадян стосувались порушення правил добросусідських відносин, допомоги з працевлаштуванням, земельні питання та ін.

Усі звернення очільник міста взяв під особистий контроль та доручив працівникам відповідних структурних підрозділів сприяти у їх вирішенні.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту