Чортків online

 Чортків долучився до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Напередодні Великодня, у Чистий четвер, весь колектив міської ради на чолі з міським головою Володимиром Шматьком, долучились  до  щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Працівниками міської ради спільно з представниками медичного коледжу та його директором Любомиром Біликом , а також з начальником Чортківського міжрайонного управління водного господарства  Романом  Куцом впорядкувалась територія, що по вул. Ягільницька (район міського кладовища).

Щира подяка  за участь і допомогу в прибиранні цієї ділянки представникам медичного коледжу та його директору Любомиру Білику , а також Чортківського міжрайонного управління водного господарства на чолі з керівником Романом Куцом, які не лише долучились до прибирання території, а й подбали про необхідні технічні засоби для забезпечення проведення якісних робіт на цій території.  

Цього дня  територія  Чорткова повсемісно причепурювалась стараннями небайдужих місцян.    

На заклик міського голови Володимира Шматька щодо участі у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля»  відгукнулись  викладачі та студенти медичного коледжу, гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського, педагогічні колективи дошкільних та загальноосвітніх закладів, комунальних служб, працівники підприємств, установ, організацій всіх форм власності.

Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, вирубуванням самосіву, сухого листя та гілок,   сухостою , вирубуванням самосіву та сухих дерев у лісосмугах вздовж автодоріг, прибиранням паркових територій,  місць відпочинку і дозвілля.

Активну участь у акції взяли і небайдужі жителі міста, які з лопатами, граблями та віниками прибирали від бруду, сміття прилеглу прибудинкову територію,  наводили лад у  скверах, чистили та підфарбовували дитячі майданчики, впорядковували клумби.

Чортківський міський голова Володимир Шматько:

«Я щиро вдячний усім, хто взяв участь в акції «За чисте довкілля».

Дякую усім колективам, їх керівникам, кожному мешканцю міста, які не залишились осторонь та не були байдужими до проблем охорони та захисту довкілля, внесли свій посильний вклад у загальну справу.

Нашою спільною працею у такий глибоко символічний день – Чистий четвер, Чортків – в очікуванні великого християнського свята Воскресіння Христового, став охайнішим, чистішим, світлішим.  

Впевнений, що лише разом, з усією громадою зможемо зробити наше місто квітучим і прекрасним, містом, в якому хочеться жити!»

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту