Чортків online

Чортківська міська рада – партнер Проекту ПРООН

З метою реалізації проекту «Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО» Чортківською міською радою та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй підписано меморандум про співпрацю.

Механізм ЕСКО заснований на наданні спеціалізованою енергосервісною компанією комплексу послуг з енергозбереження з відшкодуванням своїх витрат і отриманням фінансового прибутку з фактично досягнутої економії енерговитрат.

У рамках цього партнерства та за технічної підтримки цього Проекту від серпня 2017 року усі бюджетні заклади міста Чорткова (школи, садочки, музична школа, музей, бібліотеки, міська рада, адміністративні будівлі) підключені до системи енергомоніторингу.

Під час зустрічі із представниками Проекту EEPB UNDD-GEF міський голова Володимир Шматько зазначив: «Чортків робить впевнені кроки для того, щоб бути енергоефективним містом. Ми радо долучаємося до усіх проектів, що мають на меті допомогти нашому місту у визначенні перспектив і напрямів подальшої співпраці, пов’язаної з енергомодернізацією Чорткова».

Безумовно, реалізація передових енергоефективних технологій шляхом зміцнення партнерства з Проектом ПРООН допоможе покращити умови життя населення та сприятиме соціально-економічному розвитку Чорткова».

 
 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту