Чортків online

Управління освіти. молоді та спорту інформує:

13 квітня на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. м. Чоткова проходив міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей “Олімпійське лелеченя 2018 “
Даний захід з кожним роком набуває все більшої популярності, про, що свідчить і підготовка і сама творчість дітей у даних змаганнях.
Цьогоріч даний захід викликав неабияку цікавість, а поруч і активність з бажанням перемогти одноосібного лідера – команду Чортківської гімназії, яка вже не один рік представляє як місто на обласному рівні так і область на Всеукраїнських змаганнях. Але лідер – є лідер.
Оцінювали виступи команд головна суддівська колегія, яка складалась з вчителів фізичної культури міських шкіл, а також представники управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.
В кожному виді команди через ряд помилок, переживань та емоцій демонстрували високі результати. Позмагавшись у традиційних видах – презентації, вікторині та спортивній естафеті, місця розподілились наступним чином:
І місце з сумою 5 балів отримали гімназисти;
ІІ – ЗОШ інтернат – 9 балів;
ІІІ – ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 – 10 балів;
4 – ЗОШ І-ІІІ ст. № 6 – 11 балів;
5 – ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 – 12 балів;
6 – ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 – 17 балів;
Отже представляти місто на зональних змаганнях, які відбудуться в м. Теребовля 19 квітня цього року традиційно буде команда Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича.
Переможці та призери нагороджені кубками та грамотами управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради. Нагородження проводили начальник управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Поліщук Л.М., юрист-консультант управління Леська В.І. та методист з фізичної культури Шевчук В.Є.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту