Чортків online

У Чортківській міській раді відбулись громадські слухання

Володимир Шматько:

«У черговий раз, проводячи громадські слухання, ми прагнемо досягти основної мети – долучити до вирішення важливих питань життєдіяльності Чорткова якомога більше свідомих громадян. Адже такі обговорення не лише сприяють рівню інформованості наших жителів, а й підвищують рівень прозорості у роботі міської влади. Все це допомагає у прийнятті конструктивних та виважених рішень».

Відповідно до усіх норм чинного законодавства, згідно з розпорядженнями Чортківського міського голови Володимира Шматька від 03 квітня 2018 року № 88-од «Про організацію проведення громадських слухань» та від 04 квітня № 96-од «Про внесення змін до розпорядження Чортківського міського голови від 03 квітня 2018 року № 88-од «Про організацію проведення громадських слухань» міською владою організовано і проведено громадські слухання.

На розгляд громадських слухань внесено п’ять питань, а саме:

«Про попередній розгляд історико-архітектурного опорного плану міста Чорткова»;

«Про затвердження детального плану території житлової забудови по вул. Лісова, 99 в місті Чорткові, Тернопільської області»;

«Про затвердження внесення змін до детального плану території житлового кварталу по вул. Дениса Січинського в місті Чорткові»;

«Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території житлового кварталу по вул. Залізнична в місті Чорткові»;

«Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого в місті Чорткові».

У громадських слуханнях взяли участь депутати міської ради, члени виконавчого комітету, підприємці, архітектори, громадські активісти, жителі міста, представники ЗМІ. Свою позицію щодо питань, внесених на розгляд громадських слухань висловили усі бажаючі.

Володимир Шматько:

«Історико-архітектурний опорний план міста Чорткова є невід’ємною частиною генерального плану нашого міста. Нам обов’язково потрібно детально обговорити це питання та прийняти конструктивне рішення. Чим більше часу у нас не буде нового генерального плану, тим довше ми працюватимемо у неповному правовому полі щодо забудови у нашому місті».

Після детальної презентації напрацювань, роботу розробника історико-архітектурного опорного плану міста Чорткова, архітектора Юрія Вербовецького було підтримано більшістю голосів.

Всі інші питання, окрім надання дозволу на внесення змін до детального плану території житлового кварталу по вул. Залізнична в місті Чорткові, котре було направлене на доопрацювання, також були підтримані присутніми у залі.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту