Чортків online

Управління освіти, молоді та спорту інформує:

17 квітня 2018 року в Чортківській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 7 відбулася інструктивно-методична нарада з заступниками директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста з питань проведення ДПА у початковій, базовій та старшій школі у 2018 році.
У процесі роботи опрацьовано рекомендації МОН України від 27.03.2018 р. № 1-9/185. «Про особливості проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти», обговорено процедуру проведення атестації, вимоги щодо змісту завдань шкільних іспитів, проаналізовано критерії оцінювання учнівських робіт.
ДПА здобувачів початкової освіти цього року буде проведено з двох предметів: української мови (передбачає оцінювання результатів навчання з української мови та читання) і математики. 
ДПА учнів 9-х класів буде здійснюватись у письмовій формі з трьох предметів: українська мова, математика та предмет за вибором.
Шкільні іспити здобувачів повної загальної середньої освіти будуть проведені у формі зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів: українська мова; математика або історія України (учні мають право обрати один із зазначених предметів незалежно від профілю закладу освіти); предмет за вибором.

   

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту