Чортків online

Із чергового прийому громадян

За допомогою у розв’язанні земельних, соціально-побутових, житлово-комунальних та інших питань до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, мешканка будинку, що знаходиться на вулиці Січових Стрільців, 27 попросила вивчити питання приватизації її квартири. Жінка проживає там більше 20 років, але її помешкання досі є комунальним майном. Мер пообіцяв посприяти вирішенні цієї проблеми, а також виділити кошти з фонду міського голови на лікування її сина, який потребує оперативного втручання медиків.

Голова Чортківської районної громадської організації “Лемківщина” Богдан Дудяк звернувся до Володимира Шматька із пропозицією винести на розгляд сесії міської ради питання про вшанування у місті Чорткові Дня пам’яті жертв депортацій українців з їх етнічних земель.

З проханням допомогти налагодити вивіз сміття з вулиці Залізничної звернулись її жителі. Це питання очільник міста вирішив, безпосередньо, під час прийому.

Міський голова взяв під особистий контроль усі звернення громадян та доручив працівникам відповідних структурних підрозділів міської ради та керівникам комунальних підприємств сприяти у їх вирішенні.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту