Чортків online

У Чорткові відбувся благодійний концерт за участі Шейна Селстрома

За ініціативи Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської  міської  ради 24 квітня  в приміщенні Чортківської музичної школи відбувся благодійний концерт за участі її викладачів та вихованців в рамках акції «Дорогою добра та милосердя».

Спеціальним гостем став волонтер Корпусу Миру з Америки – Шейн Селстром, який виявив бажання долучитися до благородної справи. Він виконав на трубі твір американського композитора Алана Хованесса «The Prayer of Saint Gregory».

Мета  проведення благодійного концерту, як і всієї акції «Дорогою добра та милосердя» – збір коштів для придбання медичних приладів (пульсоксиметра, відсмоктувача, сканера вен) для потреб дитячого відділення Чортківської районної комунальної лікарні.

Директор ЦССДСМ  Чортківської  міської  ради Руслан Поліщук по закінченню заходу подякував директору музичної школи за допомогу і підтримку благої ініціативи, викладачам,  учням, волонтеру Корпусу Миру Шейну Селстрому, а також усім, хто долучився до підготовки та проведення цього концетру. «Хочемо висловити щиру подяку небайдужим  громадянам нашого міста, які засвідчили свою присутність на концерті і  взяли участь в справі милосердя. – зазначив він. – Ми і надалі  будемо творити добро». 

Під час концерту вдалось зібрати  3536 гривень, але на цьому акція не закінчується. Долучитись до доброї справи можна до 29 квітня. Після цього скриньки для збору коштів передадуть лічильній комісії.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту