Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного тридцять дев’ятої сесії Чортківської міської ради VII скликання

1). Про затвердження звіту про виконання бюджету  міста за 1 квартал 2018 року.

2). Про внесення змін до рішення міської ради №894 від 12 грудня 2017 року «Про міський бюджет на 2018 рік».

3). Про реорганізацію закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності Чортківської міської ради.

4). Про затвердження Програми сприяння впровадженню відновлювальних джерел енергії жителями міста Чорткова на 2018-2020 роки.

5). Про звернення депутатів Чортківської міської ради Тернопільської області до Верховної Ради України щодо підтримки прийняття законопроекту  №4030а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту громадського здоров’я від шкідливого  впливу тютюнового диму)» від 19.07.2016 року.

6). Про внесення змін до рішення міської ради від 12.12.2017 №891 «Про затвердження Програми розвитку культури в місті Чорткові на 2018-2020 роки».

7). Про внесення змін в рішення міської ради від 06.09.2016 №292 «Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків /ОСББ/ у місті Чорткові на 2016-2020 роки.

8). Про внесення змін в рішення міської ради від 12.12.2017 №897 «Про затвердження Програми «Картка Чортківчанина на 2018-2020 роки».

9). Про збільшення статутного капіталу комунального підприємства «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради.

10). Про затвердження переліку об’єктів, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Чорткова.

11). Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Чорткова комплекс будівель та інженерних комунікацій водозабірних споруд.

12). Про приватизацію нежитлового приміщення в м. Чортків по вул.. Богдана Лепкого,1А.

13). Про обмеження (заборону) торгівлі пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території міста Чорткова.

14). Про затвердження Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців Чортківської міської ради.

15). Про внесення змін до рішення  сесії міської ради від 12 грудня 2017 року № 909 «Про оплату праці міського голови на 2018 рік».

16).Про надання (відмову) дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

17).Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

18).Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.

19).Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Дачна,40 в м. Чорткові (за заявою Семенюка В.М.).

20).Про затвердження внесення змін до детального плану території житлового кварталу по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

21).Про затвердження детального  плану  території  житлової забудови по вул. Лісова,99 в м. Чорткові Тернопільської області (за заявою Черемшинської І.Я.).

22).Про затвердження детального  плану  території  (зміна цільового призначення земельної ділянки) для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (за заявою Свідніцької Н.І).

 23).Про затвердження детального  плану території кварталу багатоповерхової та садибної житлової забудови з об’єктами громадського призначення по вул. Вигнанська, 1 в м. Чорткові.

24).Про надання (відмову) дозволу Максимів Ользі Григорівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га у власність для будівництва індивідуального гаража  по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.

25).Про надання (відмову) дозволу Царук Ірині Аркадіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1964 га у власність шляхом викупу для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Копичинецька,  33-Д  в м. Чорткові.

26).Про надання дозволу Чортківському міському комунальному закладу «Палац дітей та юнацтва» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  по вул. Івана Франка, 2 в м. Чорткові.

27).Про відмову в затвердженні проекту землеустрою, поданого ПП «Продекспорт» щодо відведення земельної ділянки, площею 1,6000 га для будівництва торгового центру по вул. В. Великого в м.Чорткові Тернопільської області згідно рішення IX сесії V скликання Чортківської міської ради №388 від 15.12.2006 р. «Про затвердження матеріалів попереднього погодження розташування земельної ділянки для будівництва торгового центру в м.Чорткові по вул.В.Великого ПП «Продекспорт».

28).Про затвердження комісійного акту Піхут Галині Богданівні, Палагнюку Богдану Миколайовичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0882 га по вул. Середня,49 в м. Чортків.

29).Про внесення змін в рішення міської ради від 16.03.2018 р. № 1016 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1013 га в постійне користування ОСББ «Сова – 33» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Дмитра Пігути, 33 в м. Чорткові» в частині зміни площі земельної ділянки. 

 30).Про надання (відмову) дозволу Доскочу Івану Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Бердо,50 в м. Чорткові. (Погоджено на засіданні комісії від 13.04.2018 р.)

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту