Чортків online

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дорогі маленькі жителі міста Чорткова! Шановні батьки, вчителі, вихователі, всі ті, хто своє життя віддає дітям!

Вітаю усіх вас з Міжнародним днем захисту дітей!

Діти – наш найдорожчий скарб, наше майбутнє. Тому святий обов’язок дорослих, влади, громадськості, школи зробити все можливе, щоб наші діти були зігріті теплом і любов’ю, підростали фізично та духовно здоровими, щасливими, талановитими і неодмінно стали гордістю не лише рідного Чорткова, а й України в цілому.

Щиро дякую всім, хто своєю працею, громадською діяльністю сприяє становленню юного покоління. Тим, хто вкладає душу і розум у дітей – навчає, лікує їх, розвиває їхні творчі здібності, готує до дорослого життя. Особлива вдячність людям, які піклуються про дітей, що залишилися без батьківської опіки, і найбільше потребують тепла і любові.

У цей день, звертаючись до вас, дорогі хлопчики та дівчатка, щиро бажаю вам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, мирного неба над головою, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Ви – наше майбутнє і надія на краще. Нехай вас оберігає Господь!

Принагідно, сьогодні 1 червня у Міжнародний день захисту дітей щиро запрошую дітей та їх батьків на святкові заходи, що відбудуться на центральній площі Чорткова.

Організаційний комітет міської ради підготував яскраву й видовищну програму для наших найменших жителів міста. Це і безкоштовні аніматори, атракціони, морозиво, а також концертні номери, спортивні змагання та інші розваги.

Чекаємо на вас! Зі святом!

З повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту