Чортків online

Управління освіти, молоді та спорту інформує:

4 червня 2018 року, відповідно до протокольного доручення № 21089/0/1-18 від 24.05.2018 року Премʼєр-міністра України В. Б. Гройсмана та запрошення Міністерства освіти і науки України (лист № 1/11-5924 від 01.06.2018) відбулась у Міністерстві освіти і науки України робоча зустріч представників Асоціації міст України з заступником Міністра освіти і науки України Павлом Хобзеєм та директором департаменту гуманітарних видатків Міністерства фінансів України Романом Єрмоличевим. Асоціація міст України представляли міські, селищні голови-члени Правління АМУ, заступники міських голів, керівники органів управління освітою, представники Виконавчої дирекції АМУ Ярослав Рабошук та Людмила Мозгова. Всього від АМУ було близько 50 представників громад.

Місто Чортків представляли: заступник міського голови Тимофій Р. М. та начальник управління освіти, молоді та спорту ЧМР Поліщук Л. М.
Детально про підсумки наради в МОН щодо дефіциту освітньої субвенції (http://www.auc.org.ua/…/pidsumky-narady-v-mon-shchodo-defic…)

Аналітична довідка про стан забезпеченості потреби виплати заробітної плати педагогічним працівникам за кошти освітньої субвенції (https://drive.google.com/open…)

Аналітична довідка про розподіл додаткової дотації (https://drive.google.com/open…)

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту