Чортків online

У фойє міської ради облаштують ЦНАП

Щоб ознайомитися, як проходить підготовка до реконструкції фойє та декількох кабінетів міської ради для облаштування Центру надання адміністративних послуг, з робочим візитом до Чорткова завітали представники Програми «U-LEAD з Європою».

Метою цієї програми є підтримка створення ЦНАП в ОТГ та в громадах, що перебувають у процесі об’єднання. Долучитися до участі в Програмі можуть й територіальні громади сіл, селищ та міст з кількістю мешканців від 5 до 50 тисяч. Також є опція спільної заявки від кількох суб’єктів місцевого самоврядування. Однак умовою участі у Програмі є співфінансування з міського бюджету коштів на проведення реконструкції приміщення ЦНАПу, а за грантові кошти передбачено забезпечення технічними засобами.

Директор міського Центру надання адміністративних послуг Артур Шимків представив гостям орієнтовний 3D-макет майбутнього ЦНАПу, згідно з котрим ця структура займатиме територію фойє міської ради та ще декілька кабінетів. У макеті передбачені рецепція, робочі місця для адміністраторів, екрани очікування, зони відпочинку, дитячий куточок, ліфт для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Олег Білоус зазначив:

«Наша з вами спільна робота полягає у напрацюванні технічних завдань, тобто хто що має зробити і в які терміни. Обладнання від нашої програми можна отримати тільки після завершення ремонтних робіт, перед цим представивши документ, що включає графік проведення таких робіт. Це потрібно для того, аби всі етапи відбувались чітко за планом».

Ремонтні роботи у фойє міської ради мають розпочатися вже найближчим часом. Для цього з міського бюджету виділено 500 тисяч гривень. Оновлений ЦНАП має запрацювати вже на початку наступного року.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту