Чортків online

Із чергового прийому громадян

Міський голова Володимир Шматько провів черговий прийом громадян з особистих питань.

Зокрема, до очільника міста звернулась мати загиблого героя АТО Романа Рущака. Пані Ганна попросила допомогти з укладанням бруківки біля пам’ятника, похованому Роману, та про виділення їй матеріальної допомоги на лікування. Володимир Петрович запевнив, що роботи по облаштуванні місця поховання її сина будуть проведені найближчим часом за кошти міського бюджету. Також пообіцяв посприяти виділенню матеріальної допомоги на лікування. Це питання буде включено до порядку денного чергового засідання виконавчого комітету.

Під час прийому піднімалось і питання порушення добросусідських відносин. Для оцінки ситуації та прийняття колегіального рішення міський голова запропонував заявниці, що проживає по вул. Броварова, разом із представниками постійної депутатської комісії з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку, депутатом по цьому округу Галиною Дядюк, начальником відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксоланою Губ’як вже сьогодні здійснити виїзд на місце.

Чимало звернень стосувались допомоги у працевлаштуванні, поліпшення умов проживання, земельні питання та ін.

За результатом прийому по усім зверненням були надані кваліфіковані роз’яснення та відповідні доручення. Питання, які вирішити безпосередньо під час прийому було неможливо, залишились на контролі для подальшого вивчення та інформування заявника про прийняті рішення.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту