Чортків online

Із робочої наради щодо відзначення Дня міста у Чорткові

Під керівництвом міського голови Володимира Шматька за участі керівників підрозділів міської ради відбулася робоча нарада стосовно підготовки святкування Дня міста у Чорткові.

Святкова програма, як уже повідомлялося раніше, розрахована на 4 дні. Організатори заходу – управління культури, релігії та туризму міської ради вкотре обговорили з членами робочої групи план заходів. Робота над організацією свята триває, у процесі котрої можливі деякі зміни та доповнення.

Так, 11 липня планують висадку перших зелених насаджень під гаслом «Дерево пам’яті» у майбутньому парку Героїв Небесної Сотні (вул. В. Великого), після чого відбудеться молитовний сніданок за участі духовенства різних конфесій з представниками місцевої влади, народними депутатами, керівниками вищих навчальних закладів, почесними жителями міста Чорткова, ветеранами АТО та громадськими активістами.

У день християнського свята Верховних Апостолів Петра і Павла, 12 липня, до Чорткова з’їдуться поважні гості з України та закордону. Окрім офіційних зустрічей та святкового концерту, відбудеться футбольний турнір за участі Національної збірної України серед ветеранів, збірної міських голів України, збірної мерів Польщі та ФК «Маестро».

Концертна програма свята обіцяє бути дуже насиченою. На сцені парку культури і відпочинку ім. І. Франка виступатимуть як дитячі творчі колективи і талановита молодь міста, так і відомі українські виконавці: рок-гурт «Скай», українське об’єднання артистів «Маестро» (Олександр Педан, Фозі та Діля із «ТНМК», Ігор Грохоцький, Олександр Кривошапко та інші), а також гурт «Los Colorados».

Також у парку передбачено фуд-зону, зони продажу продуктів національного ремесла та атракціонів для дітей.

14 липня у Чорткові відбуватимуться дизайнерський показ та танцювальний батл між хореографічними колективами міста, району та області, а також обласні спортивні ігри, котрі продовжуватимуться і 15 липня.

У ході робочої наради обговорили також специфіку реклами та декорацій, переглянули локації, задіяні у святкуванні.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту