Чортків online

Волонтер Корпусу Миру прозвітував про рік роботи у Чорткові

У кабінеті міського голови Володимира Шматька відбулась робоча нарада, під час котрої волонтер Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки Шейн Селстром прозвітував про рік своєї діяльності у місті Чорткові.

Зокрема, волонтер розповів, що впродовж 2017-2018 років проводив та брав участь у семінарах на тему написання грантових проектів та стимулювання стратегічного розвитку Чорткова, проводив інтерактивні семінари для студентів та учнів, співпрацював з Чортківським районним центром зайнятості, двічі на тиждень зустрічався з працівниками міської ради з метою покращення рівня знань англійської мови, брав участь у проведенні концерту в рамках благодійної акції «Дорогою добра і милосердя» та інше.

Також Шейн Селстром ознайомив присутніх з своїми планами та завданнями на наступний рік, серед них – проведення семінарів з професійного розвитку й створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу та для залучення інвестицій в економіку Чорткова.

Очільник міста уважно вислухав звіт волонтера про роботу та подякував за проведені заходи, що спрямовані на зміцнення та розвиток громадянського суспільства.

Нарада проходила за участі начальника відділу муніципального розвитку, іновацій та енергоефективності Юлії Демкович, директора центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Руслана Пліщука, в якості перекладача допомагала учениця гімназії ім. М. Шашкевича Соломія Федорейко.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту