Чортків online

Привітання!

Шановні медичні працівники Чорткова!

Щиро вітаю Вас з професійним святом, яке цього року відзначається 17 червня!

У всі часи професія медика була однією з найважливіших та найповажніших. Терапевти та медичні сестри, хірурги та фармацевти, фельдшери та працівники швидкої допомоги – усіх вас об’єднує головне – служіння найвищій цінності людини – здоров’ю. Бо немає нічого дорожчого за життя та здоров’я людини. Тому саме на Вас, людей у білих халатах, покладається велика відповідальність за це безцінне надбання.

Щира подяка за працьовитість, милосердя, професійність, високу моральність керівникам і колективам Чортківської центральної комунальної районної лікарні, Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги, Чортківського міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Чортківської станції екстреної (швидкої) допомоги, Чортківської комунальної районної стоматологічної поліклініки, Чортківського обласного комунального шкірно-венерологічного диспансеру, а також «кузні медичних кадрів» – Чортківського державного медичного коледжу.

Безмежна вдячність фронтовим медикам – ангелам-охоронцям наших бійців, які рятують життя наших захисників у зоні військових дій на сході України.

Міська влада з розумінням ставиться до потреб сфери охорони здоров’я. За останній час чимало зроблено для розвитку галузі, зміцнення її матеріально-технічної бази.

Я, як міський голова, спільно з виконавчим комітетом, депутатським корпусом завжди відгукуємось на прохання допомогти і надаємо посильну фінансову підтримку галузі медицини Чорткова.

Наша спільна мета, щоб Ви, люди у білих халатах, мали змогу з кращими результатами застосовувати на практиці свої знання, уміння й досвід.

Тож у День професійного свята від виконавчого комітету та депутатського корпусу Чортківської міської ради, від усіх жителів нашого міста прийміть найщиріші слова вітання та побажання великого щастя, благополуччя Вам і Вашим родинам. Прийміть найтепліші слова людської вдячності, нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям.

Миру, спокою та впевненості у завтрашньому дні. Удачі й добробуту Вам і Вашим родинам, процвітання рідному Чорткову й усій Україні!

З глибокою повагою,
Чортківський міський голова
Володимир Шматько

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту