Чортків online

Дорога чортківська молоде!

Щиро вітаю вас з прекрасним святом – Днем молоді. 

Молодість – час мрій і надій, пошуку, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

У Чорткові прекрасна молодь – активна, розумна, цілеспрямована. Ви сміливо заявляєте про себе і в навчанні, і в роботі, і в спорті.

Я вірю у вашу активну громадянську позицію. Ваша енергія, налаштованість на позитив, творча уява, креативність – гарантія розвитку нашого міста та країни.

Я дуже прошу вас – будьте відповідальними: за свої вчинки, за своїх рідних та друзів, за свою державу, за своє життя! Будьте наполегливими та небайдужими! У жодному разі не марнуйте своїх молодих років! Живіть з користю! Вірте у себе та своє майбутнє!

Я, як міський голова, докладаю і докладатиму максимум зусиль, щоб ви жили у гідному європейському місті, де дослухаються до думки молоді, створюють гідні умови навчання, праці та дозвілля. Не бійтеся заявляти про себе, бо ви – рушійна сила суспільства!

Бажаю Вам бути неупередженими, незалежними, вірити у власні сили, оскільки саме ці характеристики є складовими успіху молодої людини. 

Здоров’я вам, кохання, оптимізму, здійснення мрій і задумів. І, звичайно, любіть та прославляйте наше рідне місто Чортків!

Зі святом!

Щиро Ваш,

міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту