Чортків online

Представники польських ЗМІ відвідали Чортків

У рамках прес-туру Тернопільщиною, що проходив з 22 по 24 червня 2018 р., журналісти з Республіки Польща відвідали наше старовинне місто Чортків.

Польські журналісти мали змогу поспілкуватись з міським головою Володимиром Шматьком та представниками управління культури, релігії та туризму міської ради. 
Також для іноземних журналістів проведено екскурсію історичною частиною Чорткова, зокрема, вони відвідали костел святого Станіслава, який їх приємно вразив своєю архітектурою, побували у замку Гольських.

У підсумку, представники мас-медіа з Польщі були задоволені оглядом нашого мальовничого міста та позитивними емоціями від спілкування з нашими краянами.

По завершенні зустрічі міська влада й представники польських ЗМІ обмінялись пам’ятними подарунками.

Супроводжував журналістів радник голови ОДА з питань туризму у Тернопільській обласній державній адміністрації Назар Яворський.

Володимир Шматько: 
«Місто Чортків, окрім прекрасних краєвидів, історико-архітектурних пам’яток має надзвичайно цікаву історію! Ми з вами (поляками) маємо в чомусь спільну історію, адже свого часу місто розвивалось під впливом культур декількох націй і польської, у тому числі.

Тривалий час ми не достатньо розповідали про Чортків, як туристично-привабливе місто. Зараз ми активно працюємо в цьому напрямку.

У міській раді створено управління культури, релігії та туризму, яке займається удосконаленням туристичної інфраструктури, розвитком ринкових відносин у сфері туризму та конкуренції на ринку туристичних послуг, проводить багато заходів, фестивалів задля якомога більшої популяризації нашого міста. 
Також, завдячуючи нашій з вами співпраці, а саме правдивому та об’єктивному висвітленню інформації, про Чортків дізнається набагато більше жителів Польщі».

 

 

 

 Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організацзіями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту