Чортків online

У Чорткові відзначили День Конституції України

  Я громадянка вільної країни,
  У мене Конституція одна,
  У ній записано, що у народу сила,
  І Україна – унітарна й правова.

                   С. Грабовський червень 2017 р.

 

У концертній залі РБК ім. К. Рубчакової відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України.

Святкування традиційно розпочалось з внесення військовослужбовцями Державного прапору України до зали та виконанням Державного Гімну України.

На урочистому заході були присутні народний депутат України Олег Барна, представники міської, районної влади, військовослужбовці, громадськість.

Під час святкування з нагоди відзначення 22-ї річниці Дня Конституції України військові отримали відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції», також державні нагороди та почесні грамоти отримали кращі представники різних галузей, які досягли значних здобутків у професійній діяльності.

Відповідно до розпорядження Чортківського міського голови від 14 червня 2018 року № 155 – од «Про оголошення Подяки з нагоди Дня медичного працівника» за відважність і високий професіоналізм, патріотизм і силу духу, мужність й жертовність, надання на високому рівні медичної допомоги захисникам України у зоні військових дій на сході нашої держави та з нагоди Дня медичного працівника заступник міського Роман Тимофій оголосив подяки медичним працівникам, учасникам бойових дій в зоні антитерористичної операції.

Звертаючись до присутніх, Роман Тимофій подякував учасникам АТО й усім офіцерам, солдатам, які захищали свободу та незалежність України.

«Конституція України акумулювала в собі кращі здобутки світового політикуму. І звісно, ми прагнемо, щоб задекларовані в ній права були не просто прописані на папері, а реально виконувались у житті. Щоб кожен громадянин відчував себе захищеним та впевнено дивився у майбутнє», – зазначив Роман Тимофій.

Потішили присутніх своїми артистичними талантами солісти та вихованці РБК ім. К. Рубчакової, учні Чортківської міської музичної школи, з показом нових колекцій виступили юні вихованці модельної студії «Монруа», а також творчі колективи Чортківського району.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту