Чортків online

ПРИВІТАННЯ

Шановні жителі міста Чорткова!

Щиро вітаю вас із із Державним святом – 22-ю річницею Дня Конституції України!

Вже майже 27 років ми живемо у незалежній країні. 22 роки тому, 28 червня 1996 року, відбулася значима історична подія в житті нашого народу – було прийнято першу Конституцію незалежної української держави. Цей документ закріпив прагнення українського народу жити у власній суверенній державі.

Конституція визначила найціннішим життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця – поважати Конституцію та дотримуватися її законів.

Звісно, демократичний розвиток, як показує історичний досвід нашої держави, ніколи не був легким і нині ми знов повинні боротися за дотримання та втілення в життя конституційних принципів, які гарантуватимуть нам мирне та вільне життя в нашій державі.

Основний Закон – один для всіх. Давайте ж пам’ятати, що Україна розпочинається з кожного з нас, і тільки нам під силу побудувати суспільство, у якому б головували демократія, гуманізм, верховенство права та справедливість. Бо, ніхто, крім нас самих, не зробить Україну суверенною, міцною, вільною та правовою європейською державою.

Нехай мир та спокій панує на нашій благословенній землі.

Бажаю вам, здоров’я, щастя і віри у високе призначення та світле майбутнє України.

З Днем Конституції!

З повагою,
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту