Чортків online

“Своєчасна екстрена медична допомога — запорука збереження життя”

Для покращення надання якісної, своєчасної та безоплатної екстреної медичної допомоги жителям міста Чорткова на черговій 41 сесії міської ради затверджено відповідну Програму.

Програма “”Своєчасна екстрена медична допомога — запорука збереження життя на 2018-2020 роки ” розроблена Чортківською підстанцією Е(Ш)МД спільно з виконавчими органами міської ради та спрямована на розв’язання проблеми по забезпеченню виїзної бригади екстреної медичної допомоги новим санітарним транспортом, ремонтом автотранспорту, придбанням запасних частин та автошин, коштами на пальне, придбання сучасного медичного обладнання тощо.

Фінансування Програми здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету. 
Також метою Програми є сприяння в додатковому залученні коштів з різних джерел для покращення матеріально-технічного забезпечення підстанції та бригад екстреної медичної допомоги та побутових умов перебування бригади.

Здійснення комплексу заходів, передбачених цією Програмою, пришвидчить можливість надання якісної та безоплатної екстреної медичної допомоги жителям міста Чорткова у повсякденних умовах, а також в особливий період та під час ліквідації наслідків можливої надзвичайної ситуації.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту