Чортків online

Із чергового прийому громадян

Традиційний прийом у міського голови Володимира Шматька розпочався незвично. Напередодні, 29 липня п.р., сім’я з нашого міста, повертаючись до дому, знайшла на одній з лавочок, що на площі Героїв Євромайдану забутий кимось iPhone. Оскільки, річ коштовна, свідомі та добропорядні громадяни Чорткова віддали знахідку міському голові. Звісно ж, мер міста віднайшов власника телефону, яким виявився житель вул. В. Великого, 2 Б та передав телефон йому особисто. Щасливий молодий чоловік подякував Володимиру Петровичу та людям, які відповідально поставились до знахідки.

Стосовно звернень, з якими прийшли жителі міста на черговий особистий прийом до мера, то здебільшого вони стосувались виділення матеріальної допомоги, земельних питань, порушення правил добросусідських відносин, комунальних питань та ін.

Зокрема, житель вул. Надрічна, 52 звернувся до міського голови з проханням надати одноразову грошову допомогу на курс лікування для свого сина. Володимир Петрович пообіцяв виділити необхідні кошти з фонду міського голови.

Члени ОСББ «Світанок – 100» попросили допомогти та сприяння стосовно заміни каналізаційної труби, котру неодноразово прочищали працівники ВУВКГ, проте термін експлуатації труби вже закінчився.

Мешканці багатоквартирного будинку по вул. В. Великого, 14 – з питання облаштування місць для автостоянки біля під’їзду.

Мер міста уважно вислухав кожного заявника та доручив керівникам відповідних структурних підрозділів всебічно сприяти у їх вирішенні.

Окремі питання Володимир Шматько вирішив безпосередньо під час прийому.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту