Чортків online

Затверджено комплексну схему розміщення тимчасових споруд

На засіданні виконавчого комітету після довгих обговорень та доопрацювань члени виконавчого комітету затвердили комплексну схему розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності у місті Чорткові.

Порядок розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності регулюється Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» та наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244.

Міський голова Володимир Шматько:

«Передбачаючи нові місця для тимчасових споруд у Чорткові, ми сприяємо розвитку малого бізнесу. Окрім того, що такі заходи збільшать надходження до міського бюджету, так ми впорядкуємо деякі території міста. Однозначно, що усі нові тимчасові споруди у Чорткові мають бути одного архітипу, а ті, що діють, – приведені до його відповідності».

Розробляв комплексну схему тимчасових споруд для нашого міста архітектор Антон Юзик. За допомогою зображень на проекторі він ознайомив членів виконкому із можливими місцями для таких споруд.

Після довгого обговорення комплексну схему було затверджено.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту