Чортків online

Чортків – привабливе місто для закордонних інвестицій!

З метою створення підприємства з переробки вторинної сировини у місті Чорткові до міського голови Володимира Шматька прибули потенційні інвестори з міста Торунь (Куявсько-Поморське воєводство, Польща).

Для визначення локації створення підприємства з виробництва гранул з поліетилену польська делегація спільно з міським головою Володимиром Шматьком, його заступником Романом Тимофієм, начальником відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксоланою Губ’як оглянули комунальні та приватні території міста.

Метою створення такого підприємства є переробка вторинної сировини (пластикових пляшок) на поліетиленові гранули. Поліетилен вважається найдешевшим та біологічно не шкідливим матеріалом, тому широко застосовується у медицині, житловому будівництві, виготовленні водопровідних труб та інше.

Окрім вливання у місто закордонних інвестицій, підприємство з переробки вторинного сміття дасть можливість безпечно переробляти істотно поліетилен, зменшити кількість сміття на звалищах (адже поліетилен і пластик не розкладаються!), а згодом прийматиме сортовану продукцію у місцевих жителів.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту