Чортків online

Чортків – туристична перлина Тернопілля!

Спеціалістами відносно молодого відділу туризму управління культури, релігії та туризму міської ради приймаються чіткі кроки у напрямку стратегічного розвитку туризму у Чорткові.

З метою популяризації та розвитку туристичної галузі нашого міста, а також формування високоякісного конкурентноспроможного місцевого туристичного продукту відділом туризму управління культури, релігії та туризму підписала договір з ТОВ «КЬЮБ ОНЛАЙН СЕРВІСЕЗ» (Cube online Google street view). Згідно з договором спеціалісти вищевказаної компанії провели фотозйомку 12 об’єктів міста: Катедральний собор Верховних Апостолів Петра і Павла, церква Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії, Костел святого Станіслава, церква Успіня Пресвятої Богородиці, церква Святої Покрови, парафія церква Вознесіння Господнього, синагога нова, міська ратуша (адміністративна будівля), годинникова вежа, районний комунальний будинок культури ім. К. Рубчакової, національний заповідник «Замки Тернопілля», та прикладу унікальної інженерної споруди 1909 року – водозабір «Рудькова балка».

Відтепер панорами більшості з цих об’єктів інтегровані у Google Maps…

Задля визначення перспектив для напрацювання стратегічного розвитку туризму у місті Чорткові в приміщенні міської ради відбулась робоча зустріч працівників відділу туризму управління культури, релігії та туризму з представниками туристичних фірм, громадських організацій екологічного і краєзнавчого спрямування, готельєрами, рестораторами та активними жителями міста.

 В ході зустрічі присутні проаналізували діяльність туристичної індустрії у нашому місті, з’ясували та прописали наявні проблеми та можливості для прийому туристів, обмінялись креативними думками, ідеями щодо створення умов для забезпечення прискореного розвитку сфери туризму.

За підсумками зустрічі організована ініціативна група для обговорення питань у сфері туризму.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту