Чортків online

Дорога громадо Чорткова! Дорогі українці!

Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

27 років тому ми ступили на шлях відновлення споконвічної мрії українців – незалежної і вільної держави, втілили прагнення бути господарями у власному домі та вільно жити у своїй суверенній державі.

За ці 27 років ми змінилися! Ми навчилися цінувати свою незалежність, хоч і дуже дорогою ціною.

Сьогодні на нас з вами лежить величезна відповідальність перед усіма попередніми поколіннями, які мріяли про вільну незалежну Україну, та тими, які за останні чотири роки, коли майже у всьому світі панує мир та демократія, віддали свої життя, захищаючи наші кордони від східного агресора!

Схиляємо голову перед пам’яттю чортківців, усіх українських воїнів-лицарів, волонтерів, мирних жителів, які своїм життям заплатили за нашу незалежність, зупинили ворога, небезпеку тероризму та сепаратизму.

Родини загиблих Героїв, учасників АТО, вимушених переселенців, наша армія потребують особливої підтримки та турботи громади. Тож будемо з честю, любов’ю, щиро виконувати наш громадський і людський обов’язок.

Ми – сильна духом нація, роки випробувань зробили нас витривалими і мудрими, у нас гарні перспективи і незламне бажання збудувати могутню Українську державу, де найвищою цінністю будуть права і свободи людини. 

Щоб зберегти нашу державу, ми мусимо боротися, спільно відстоювати свою волю та свободу. Мусимо бути єдиними, щоб вижити, щоб зберегти нашу країну цілісною.

Пізнавайте Україну! Говоріть українською! Пишайтеся Україною та дбайте про неї! Вона у нас – єдина!

Здоров’я вам, радості, незламної віри в торжество добра та справедливості та нових перемог! Працюймо на благо розвитку нашого славного Чорткова та всієї України! Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює всіх нас на нові звершення  в ім’я Соборної Незалежної  України, в ім’я добробуту українського народу!

З Днем Незалежності, рідна країно! З Днем Незалежності України, рідний Чорткове!

 

З глибокою повагою

міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту