Чортків online

У Чортківській міській раді привітали з професійним святом підприємців

Традиційно у першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Для того, аби привітати цю когорту жителів Чорткова, які своєю щоденною працею сприяють покращенню економічного рівня нашого міста, кращих підприємців як зі сфери торгівлі, так і виробництва та послуг, запросили до міської ради на святкові урочистості.

У вітальному слові міський голова зазначив:

«Шановні наші приватні підприємці! Дякую за вашу сумлінну працю, дякую за те, що завдяки вам інші люди мають роботу. Справді, ті 670 фізичних осіб-підприємців є найнадійнішими партнерами міста Чорткова. За 2018 рік планово у бюджет міста від вас має поступити 7 млн. грн. Сподіваємось, що такий план буде виконаний.

Окрема подяка чортківському менеджменту ТОВ«СЕ Борднетце-Україна». Щомісяця до міського бюджету надходить близько 1 млн. 500 тис. грн. податкових надходжень.

У Радянському Союзі всіляко вбивали дух підприємництва у будь-якому вигляді. Однак ті люди, які хоч якось вдавалися до цього забороненого виду діяльності, мали дуже важливу рису – вміння думати: як про себе, так і про оточуючих.

Дякую усім вам за те, що не покинули Чорткова, за те, що поповнюєте податками його казну, за те, що створюєте робочі місця. Дякую за підтримку! З нашого боку ми робимо все можливе, аби умови для ведення бізнесу були комфортними.

З професійним святом вас! Здоров’я вам, сили, наснаги та добробуту! Пам’ятайте, усі ми працюємо на благо нашого рідного Чорткова!

За плідну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади міста Чорткова, професіоналізм, активну життєву позицію і громадську діяльність та з нагоди відзначення Дня підприємця грамотами Чортківської міської ради нагороджено кращих підприємців міста, зокрема, керівника ТзОВ «Гольскі Світ Компані» Романа Гаврилюка, керівника Чортківської філії ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» Михайла Назарука, директора ПП «Гео-Юнікс» Віталія Кресінського, підприємців Андрія Зазуляка, Анжелу Мерлавську та інших.

«Фізично ми не можемо нагородити усіх підприємців міста. – зауважив міський голова. – Тому дехто свої нагороди отримав минулого року, дехто отримає наступного року. Ще раз дякую усім вам!»

Особливої святкової атмосфери додали виступи викладачів та учнів музичної школи та талановитої молоді Чорткова. 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту