Чортків online

Із засідання постійно діючої комісії

Відбулось засідання комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та відшкодування частини невикористаної субсидії, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, про включення до ЄДАРПу інформації про пільговика за місцем фактичного проживання та призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Засідання проходило під головуванням заступника міського голови Романа Тимофія та за участі начальника управління соціального захисту населення,  сім’ї  та праці Ігоря Грицика й інших представників міської ради, організацій, установ, діяльність яких стосується вирішення соціальних питань у місті.

Члени комісії розглянули 60 звернень від громадян. Більшість – стосувались надання (поновлення) житлових субсидій, в окремих випадках, передбачених законодавством (57 звернень).

Двоє мешканців міста звернулись з проханням розглянути їх питання щодо призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам і одна людина – з призначення державної соціальної допомоги для малозабезпеченої сім’ї.

Після детального розгляду кожного питання та вивчення необхідного пакету документів, наданих громадянами, комісією прийняті відповідні рішення.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту