Чортків online

З особистого прийому громадян у міського голови

На черговий прийом до міського голови Володимира Шматька звернулись жителі міста задля вирішення соціально-побутових, комунальних та інших питань. Деякі звернення стосувались допомоги у працевлаштуванні, надання матеріальної допомоги на лікування тощо. Звернення були як особисті, так і колективні.

Серед заявників — жителі будинку, що по вул. С. Бандери, 9. Проблем у цієї ще радянських часів забудови багато. Адже з 1961 року (фактичний ввід в експлуатацію будівлі), жодних капітальних ремонтів не проводилось.

Очільник міста вкотре запропонував жителям створити ОСББ, що дасть можливість скористатись прийнятою міською радою “Програмою підтримки та стимулювання створення ОСББ у м. Чорткові на 2018-2020”. 
Згідно з цією Програмою міська рада співфінансує проведення робіт із впровадженням заходів з енергоефективності на 50%. Таким чином, за рахунок відповідних коштів самих мешканців та міського бюджету – можна перекрити дах або здійснити утеплення будинку.

Наразі на фасаді будинку руйнується парапетна стіна, звідти падає цегла, що створює небезпеку для людей. Міський голова пообіцяв допомогти з технічним забезпеченням у проведенні ремонтних робіт. Натомість, ще раз наголосив на необхідності створення ОСББ, запропонувавши провести чергову зустріч з мешканцями будинку для прийняття цього важливого рішення.

Прийшла до Володимира Шматька й літня жінка, що проживає по вул. Вокзальна, 1. ЇЇ прихід не був зумовлений якимись проханнями чи скаргами. Жінка, маючи великі проблеми із зором (бачить лише десь 5%), захотіла особисто подякувати міському голові за ту велику роботу, яку він проводить у місті разом із своєю командою.

Володимир Петрович був глибоко зворушений таким вчинком, розуміючи, як важко майже незрячій людині було прийти до нього в кабінет, щоб просто сказати “Спасибі”.

Під час розмови з’ясувалось, що ця жінка (колишній медичний працівник) наразі проживає одна, син помер, дочка і зять — важко хворі і живуть в іншому місті, тому вона розраховує лише на себе. 
Очільник міста запевнив, що з міського бюджету їй буде надана посильна матеріальна допомога на лікування.

Усі звернення громадян міський голова взяв під особистий контроль та доручив відповідним підрозділам та службам сприяти у їх вирішенні.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту