Чортків online

З добром і милосердям…

З 12 по 15 вересня у Чорткові проводилися безкоштовні медично-консультативні прийоми, де усі бажаючі мали змогу отримати консультації таких спеціалістів як терапевт, кардіолог, хірург, травматолог, невролог, окуліст, стоматолог, сімейний лікар, педіатр. 
Команда медичних працівників з різних країн світу надавала кваліфіковану медичну допомогу. В арсеналі клініки були всі необхідні засоби для постановки первинного діагнозу (електрокардіографія, ультразвукове дослідження, клінічна лабораторія, рентгент, аудіографія, мамографія тощо).

За період проведення акції більше 600 жителів нашого міста змогли отримати, як медичні так і духовні консультації. Відвідувачами залишено багато позитивних відгуків та слів вдячності.

Організаторами цієї безкоштовної акції виступили помісна євангельська церква “Христос для Всіх” та Християнська міжнародна мобільна клініка (ХММК).

Благодійна організація української діаспори у США “Together for Ukraine Foundation” та Radiologists without Borders (Dr. Tariq Gill) разом з євангельською церквою “Христос для Всіх” (м. Чортків) та представниками влади міста Чорткова і Чортківського району відвідали Чортківську центральну районну клінічну лікарню.

Метою відвідин стало визначення напрямків подальшої спільної роботи, а також передача медичного обладнання закладу охорони здоров’я в особі головного лікаря Романа Чортківського.

Гості також відвідали 6 Державну пожежно-рятувальну частину Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області й передали 10 комплектів американського протипожежного спорядження.

 

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організація та ЗМІ

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту