Чортків online

Проект порядку денного сорок третьої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

1.Про заходи щодо підготовки житлово – комунального господарства  міста, бюджетних установ до роботи  в  осінньо – зимовий період  2018-2019рр.

  1. Про організацію харчування учнів загальноосвітніх шкіл міста Чорткова за 2017/2018 навчальний рік.
  2. Про затвердження Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2019-2020 роки.
  3. Про внесення змін до Регламенту Чортківської міської ради VІІ-го скликання.
  4. Про затвердження Статуту  Чортківського міського  краєзнавчого музею  Чортківської міської ради Тернопільської області в новій редакції
  5. Про затвердження Статуту Чортківського міської музичної школи Чортківської міської ради Тернопільської області в новій редакції.

 7.Про внесення змін до рішення  міської ради від 12.12.2017 №891 « Про затвердження Програми розвитку культури в м. Чорткові на 2018-2020 роки»

8.Про внесення змін в рішення міської ради від 05  січня  2016 року  № 71 “Про затвердження Програми розвитку футболу в м. Чорткові на період 2016-2021 років”

  1. Про припинення делегованих повноважень міського голови у міжсесійний період збільшувати ( зменшувати) обсяги дохідної та видаткової частини міського бюджету в разі збільшення ( зменшення) обсягів міжбюджетних трансфертів з Державного бюджету України, здійснювати їх розподіл ( перерозподіл) по головному розпоряднику коштів міського бюджету.
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету  за  І півріччя 2018 року. 
  3. Про надання матеріальної допомоги Любому В.М.
  4. Про затвердження угоди між Чортківською міською радою та Чортківською районною радою.
  5. Про затвердження угоди між Чортківською  міською  радою  та Тернопільською обласною радою про передачу  міжбюджетного трансферту.
  6. 14. Про внесення змін до рішення міської ради № 894 від 12 грудня 2017 року «Про міський бюджет на 2018 рік».

15.Про звернення  депутатів  Чортківської   міської ради Тернопільської області  до  Прем”єр-міністра  України  В.Гройсмана   та   Міністра освіти і науки України Л. Гриневич щодо виділення додаткових коштів освітньої субвенції з державного бюджету.

  1. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Дачна, 36 в м. Чорткові Тернопільської області.
  2. Про затвердження детального плану території  для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд  по вул. Дачна, 40 в м. Чортків Тернопільської області.
  3. 18.Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Лісова, 83 в м. Чорткові Тернопільської області.
  4. Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарській в м. Чорткові Тернопільської області.
  5. Про затвердження детального плану  території  для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності в м. Чорткові Тернопільської області.
  6. Про затвердження детального плану  території  для будівництва індивідуального гаража по вул. Фредеріка Шопена в м. Чорткові Тернопільської області.
  7. Про затвердження детального плану  території  для індивідуального гаражного будівництва по вул. Білецькій  в м. Чорткові Тернопільської області.
  8. Про затвердження детального плану території  житлової забудови по вул. Ягільницька в м. Чорткові.
  9. Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території багатоквартирної житлової та громадської забудови по вул. Залізничній в м. Чорткові Тернопільської області.
  10. Про затвердження детального плану території  для  будівництва та обслуговування  будівель громадських та релігійних організацій  по вул. Монастирська в місті Чорткові.
  11. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території обмеженої вул. Ягільницька та вул. Об’їзна в м. Чортків (на території Західної промислової зони) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд енергогенеруючих підприємств, установ та організацій (за заявою директора ПП «Сонячне плюс»).
  12. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (водозабір №4  «Старий»)  по вул. Білецька,79 в м. Чорткові.
  13. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (водозабір каптажний «Рудькова балка»)  по вул. Рудькова, 8 А в м. Чорткові.
  14. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (водозабір каптажний «Тарасова балка»)  по вул. Незалежності,  107 в м. Чорткові.
  15. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (насосна станція «Хлораторна»)  по вул. Степана Бандери, 60 Є в м. Чорткові.
  16. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (каналізаційна насосна станція №1) по вул. Залізнична,2 А в м. Чорткові.
  17. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (каналізаційна насосна станція №2) по вул. Шевченка,88 в м. Чорткові.
  18. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.
  20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.
  21. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території по вулиці Незалежності в м. Чорткові для індивідуального житлового будівництва (за заявою Звір О.В.).
  22. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території по вулиці Северина Наливайка в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за зверненням Шевченко О.Г.).
  23. Про надання дозволу Вишовському Сергію Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0065 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Івана Котляревського в м. Чорткові.
  24. Про надання дозволу Юрківу Володимиру Петровичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 0,0331 га для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) та передачу її в оренду по вул. Гранична,14-Б в м. Чорткові.
  25. Про надання дозволу Окіпному Ярославу Романовичу на викуп земельної ділянки площею  0,0300 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Богдана Хмельницького,14-А в м. Чорткові.
  26. Про надання дозволу Білоусу Андрію Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Весняна в м. Чорткові.
  27. Про надання дозволу Пшик Петру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0087 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Степана Бандери,77-А.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в постійне користування ОСББ «Віталька» земельної ділянки площею 0,5510 га для  будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Романа Шухевича, 2-А в м.Чорткові.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в постійне користування релігійній організації  «Парафія Святого Рівноапостольного Князя Володимира Великого» Української Православної Церкви Київського Патріархату земельної ділянки площею 1,0000 га для  будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Князя Володимира Великого в м.Чорткові.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,1093 га в оренду Свідніцькій Наталії Іванівні для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вул. Князя Володимира Великого,8-А в м. Чорткові.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,8000 га у спільну часткову власність Зазуляку Андрію Ігоровичу, Тичковському Ярославу Івановичу для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку  по вул. Степана Бандери, 60/1 в м. Чорткові.
  32. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Людвіга Носса в м. Чорткові від 15.10.2008 р., орендарем якої є Багрій Тамара Степанівна.
  33. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові від 24.10.2008 р., орендарем якої є ТзОВ «Торгпреса».
  34. Про відмову в продовженні терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові від 24.10.2008 р., орендарем якої є ТзОВ «Торгпреса».
  35. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 02.04.2014 р., орендарем якої є ПАТ НАСК «ОРАНТА» по вул. Залізнична,62-А в м. Чорткові.
  36. Про доповнення до рішення міської ради від 21 червня 2018 року № 1106 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2019 рік». (за зверненнями  ТВО начальника КЕВ м. Тернопіль Мимрика І.Б, начальника Чортківського МРВ Управління СБУ в Тернопільській області Засєдко С., голови комісії з припинення Чортківського районного центру зайнятості Шевчука М.О.).
  37. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій  в  мікрорайоні Бердо в місті Чорткові.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Дениса Січинського, 16 в м. Чорткові та передачу земельної ділянки Кобелі Тарасу Ярославовичу безоплатно у власність.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту