Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

 ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

27 вересня 2018 року

 

  1. Про роботу управління соціального захисту населення, сім’ї та праці міської ради.
  2. Про встановлення вартості харчування для дітей профільних спортивних класів Чортківської спеціалізованої школи-інтернат № 3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів імені Романа Ільяшенка.
  3. Про затвердження проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного майданчика для міні-футболу з штучним покриттям на території ЗОШ І-ІІІ ст. №5 по вул. Кн. В.Великого,4Б в м. Чортків.
  4. Про затвердження архітипів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в місті Чорткові
  5. Про відмову у наданні дозволу Гутор Ользі Богданівні на встановлення перголи по вул. Сонячна,7 в м. Чортків.
  6. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Кухарчук Юлії Дмитрівні на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Ринок,1.
  7. Про внесення змін в рішення від 23.10.2013 №259 « Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок по вул. Дачна,7, м. Чортків, власник – Біжко Галина Стефанівна.
  8. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі і споруди по вул.. Замкова,66А, м. Чортків, власник – Коцюбинчук Станіслав Антонович.

9.Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Червоний Берег,67А м. Чортків, власники – Куник Руслан Романович- ½ ч.; Вусата Христина Русланівна- ½ ч.

10.Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Монастирська,4В м. Чортків, власники – гр. Бойко Наталія  Юріївна.

11.Про визнання недійсним рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 18.07.2007 № 537 «Про оформлення права власності на комплекс по вулиці Грушевського,7 в м. Чортків; власник: Юрчак Андрій Петрович» як таке, що скасовано на підставі рішення суду. 

12.Про здійснення закупівлі енергосервісу та затвердження базового рівня споживання теплової енергії.

13.Про здійснення закупівлі енергосервісу та затвердження базового рівня споживання теплової енергії.

14.Про надання дозволу на проведення осіннього Галицького ярмарку.  

15.Про затвердження пішохідної зони з визначенням паркувальних місць по вулиці Степана Бандери в м. Чортків (локація – від Чортківського районного суду до залізничного мосту) на 13 жовтня 2018 року.

16.Про надання (відмову у наданні) дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

17.Про погодження ( відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг адміністратору цирку-шапіто «Shekera» Худієнко Руслану Миколайовичу.

  1. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул. Остапа Маньовського,1 в м. Чортків (на території ДНЗ № 5 «Теремок»).
  2. Про надання дозволу комунальному підприємству «Чортків дім» взяти на баланс та обслуговування будинок № 20А по вул. Кн. Володимира Великого у м. Чортків.
  3. Про зарахування коштів.
  4. Про затвердження розрахунків на відшкодування різниці в тарифах по водопостачанні.
  5. Про затвердження Додатку до Титульного списку № 3 об’єктів вулично-шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2018 рік.
  6. Про затвердження розпоряджень міського голови.

24.Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на IV квартал 2018 року.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту