Чортків online

Привітання!

                                      Дорогі жителі міста Чорткова!

 Щиро вітаю усіх, хто причетний до цього свята, з Днем усиновлення, що традиційно відзначають 30 вересня.  Усиновлювачі, батьки-вихователі, опікуни, піклувальники – люди великої душі, бо даруєте дітям надію і родинний затишок.

Цього дня християни вшановують святих Віру, Надію, Любов та їх матір Софію. Вони є втіленням найкращих якостей тих людей, котрі відкрили свої серця дітям.

Усиновивши чи взявши дитину під опіку, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, ви даєте їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяєте у їхні душі віру в добро, навчаєте бути впевненими в собі, виховуєте достойними громадянами України.

Дякую усім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах. 

Щиро вдячний кожній родині, яка прийняла у свій дім дитину, обділену батьківською любов’ю, а також опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, працівникам служби у справах дітей й усім, хто щодня працює для того, щоб діти знайшли своїх люблячих батьків та повірили у краще майбутнє.

На сьогоднішній день 10 сімей нашого міста, в яких виховуються 11 усиновлених дітей віком до 18 років, роблять по-християнськи благородну неоціненно важливу справу, 11 дітей виховуються в сім`ях опікунів та піклувальників, 5 дітей отримали право щодня пригортатися до мами і тата в прийомних сім`ях та дитячому будинку сімейного типу. А ще 5 дітей, які можуть бути усиновленими, чекають на свою родину.

Кожного року в місті Чорткові збільшується кількість людей, котрі прагнуть усиновити дитину. Такі сім’ї відкривають перед дітьми-сиротами не тільки нові можливості, а й дарують їм свою любов, турботу, увагу.

Бажаю усім вам родинного затишку, здоров’я, щастя та Божої ласки! Нехай щедрість та милосердя ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Хай в Україні і в нашому рідному Чорткові будуть лише щасливі діти!

 

З повагою,

міський голова                                                         

Володимир ШМАТЬКО

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту