Чортків online

У міській раді відзначили День людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі відзначають День людей похилого віку, а в Україні ще й День ветерана.

Для того, щоб привітати старше та досвідчене покоління міста Чорткова, у міській раді організували святковий захід «Серце забуте обігрійте теплом».

Звертаючись до присутніх, міський голова Володимир Шматько зазначив:

«Міжнародний день людей похилого віку – це не свято, це ще одна можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства. Я б назвав цю дату днем за правду та права людей похилого віку.

Я ціную вашу відповідальність, вашу сумлінність перед собою, перед державою, містом, перед дітьми та внуками.

На жаль, в нашій країні, місті не все так добре, як цього б хотілося. Я щиро прошу вибачення за це. Ви все своє життя віддали праці – за рідне місто, село, домівку та країну. Дякую кожному з вас.

Бажаю вам міцного здоров’я, впевненості та сили, бажаю, щоб ваша віра у світле майбутнє дітей та онуків ніколи не згасала. Будьте активними та обов’язково єдиними».

За активну життєву і громадську позицію, патріотичне виховання молоді, особистий внесок у розвиток ветеранського руху у місті Чорткові та з нагоди Дня людей похилого віку очільник міста вручив грамоти Надії Михайловій та Миколі Стифанишину.

Розважали гостей свята художніми номерами дітки із ДНЗ №1 «Золота рибка», вихованці Чортківського палацу дітей та юнацтва та Чортківської міської музичної школи.

Наприкінці гостей запросили до святкового частування.

Відповідно до міської програми «Милосердя» на 2018-2020 роки громадян, які знаходяться на обліку у Територіальному центрі міської ради, забезпечено продуктовими наборами та промисловими товарами.

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту