Чортків online

Депутати схвалили зміни до міського бюджету

На позачерговій 44 сесії міської ради депутати прийняли рішення внести зміни до рішення міської ради від 12 грудня 2017 року № 894 “Про міський бюджет на 2018 рік”.

Зважаючи на те, що за підсумками 9 місяців п.р. збільшено доходи загального фонду міського бюджету на 3 млн. 138 тис. 437 грн. вирішено ці кошти розподілити таким чином.

На потреби освітянської галузі виділено 1 млн. 063 тис. 487 грн. 
Вкотре підтримано також і охорону здоров’я. На придбання електрокардіографа виділено 65 тис. грн., на закупівлю медичного препарату для надання допомоги пацієнтам з інсультом — 60 тис. грн. та 25 тис. грн. – на придбання фіброгастроскопів.

Не оминули депутати своєю увагою і соціальний захист. Так, на виплату компенсацій за пільговий проїзд виділено 100 тис. грн., на ремонт приміщення Чортківського комунального центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів “Дорога в життя” – 71 тис. грн., на заходи міської програми “Милосердя” – 21 тис. грн.

Взято до уваги і клопотання керівництва 6 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області щодо виділення 70 тис. грн. для придбання гаражних воріт.

Решту коштів розподілено на об’єкти житлово-комунального господарства. Окрім того, здійснено перерозподіл видатків між головними розпорядниками коштів.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту