Чортків online

У міського голови відбувся черговий прийом громадян

 

З метою розв’язання земельних, соціально-побутових, житлово-комунальних питань, виділення матеріальної допомоги до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, настоятель костелу св. Станіслава Сворад Дуда на прийомі у міського голови зауважив, що з початку листопада у костелі проводитимуть ремонтні роботи даху у зв’язку з його аварійністю. Міський голова наголосив, що з метою безпеки пішоходів на тій ділянці тротуару на час ремонту потрібно встановити дерев’яний піднавіс.

94-річна мешканка будинку, що по вул. Т. Шевченка, 20 (кв. 2), звернулась до очільника міста із такими проблемами: відсутність лічильника водопостачання, недостатня кількість кубів газу з наданої субсидії та невиплата коштів за рішенням судів для осіб, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи та проживали в зоні радіаційного забруднення.

Володимир Петрович доручив начальнику КП «Чортківське ВУВКГ» (Чортківський водоканал) Віктору Гордієнку та начальнику управління соціального захисту населення, сім’ї та праці Ігорю Грицику розібратися з цими питаннями та допомогти літній жінці.

З ідентичною проблемою – відсутністю лічильника водопостачання звернулася літня жителька з вул. Шухевича. Очільник міста також пообіцяв жінці допомогти у цьому питанні.

Жителька багатоквартирного будинку, що знаходиться за адресою: вул. В. Великого, 14Г звернулася до Володимира Шматька із проханням допомогти у встановленні огорожі навколо будинку. Остаточне рішення стосовно цього питання має прийняти комісія після виїзду за відповідною адресою.

Мешканець вул. Коротка, 1 – член ОСББ «Коротке» звернувся до міського голови з питанням можливості співфінансування з міського бюджету капітального ремонту даху. Володимир Шматько зазначив, що депутатами міської ради затверджена Програма підтримки та стимулювання створення ОСББ у місті Чорткові на 2018-2020 роки, згідно з якою міська рада співфінансує проведення робіт із впровадження заходів з енергоефективності на 50 відсотків. Щоб отримати співфінансування, мешканцям необхідно мати кошторис запланованих робіт та хоча б половину необхідної суми на рахунку ОСББ.

Жителька вул. І. Хичія, яка перенесла оперативне втручання, звернулася до очільника міста по матеріальну допомогу. Володимир Шматько пообіцяв виділити жінці 3 000 гривень зі свого фонду.

Стосовно прокладання дорожньої бруківки звернувся житель вулиці Підгірної разом із депутатом міської ради Галиною Дідюк. Міський голова пообіцяв закупити відповідну кількість дорожньої бруківки та бордюрів. Депутат також поцікавилася, коли проведуть вуличне освітлення до верхньої частини вулиці Броварової. Володимир Петрович зазначив, що відповідну ділянку дороги оглядали фахівці. Як тільки закуплять ліхтарі, працівники КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» відразу ж візьмуться до роботи.

З усіх питань заявники отримали грунтовні роз’яснення та вичерпні відповіді. Жодне звернення не залишилось поза увагою міського голови.

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту