Чортків online

Футбольний турнір – до Дня захисника України

У рамках відзначення Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня українського козацтва та 76-річниці створення УПА на Чортківському міському стадіоні «Харчовик» відбувся турнір з міні-футболу.

Учасниками турніру стали команди Чортківської міської ради, ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», Бучацької Єпархії Української греко-католицької церкви, Чортківської військової частини А 1915, ПрАТ «Агропродукт».

Право підняти прапор надано капітанам команд.

Перед початком турніру учасників команд поблагословив і окропив свяченою водою отець Андрій Левкович з церкви Святої Покрови.

З привітаннями до присутніх звернувся міський голова, почесний президент фізкультурно-спортивного клубу «Кристал» Володимир Шматько. 
Найперше очільник міста привітав з Днем захисника України військовослужбовців військової частини А 1915, які з честю виконують свій громадянський обов’язок, віддано служать українському народу, захищають суверенітет і цілісність нашої держави.

Володимир Петрович зазначив, що прийдешнє свято – це величний день для усіх, хто допомагав і допомагає наблизити перемогу над агресором – це і військовослужбовці, серед яких багато жінок, і волонтери, і медики та ін.

У переддень Покрови Святої Богородиці міський голова побажав усім заступництва Божої Матері, віри у свої сили та нових перемог у житті.

«Нехай сьогоднішній спортивний турнір ще більше об’єднає нас, а перемогу хай здобуде сильніший»,- сказав Володимир Шматько.

У напруженій боротьбі за призові місця перемогу здобула команда Чортківської міської ради, II місце посіла команда ПрАТ «Агропродукт», а III місце – у команди Бучацької Єпархії Української греко-католицької церкви.

Організатори заходу відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту міської ради для усіх команд підготували грамоти. А переможцям і призерам футбольного турніру, міський голова Володимир Шматько вручив кубки.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту