Чортків online

ПРИВІТАННЯ

Шановні жителі міста Чорткова!

14 жовтня в Україні особливий день — відзначення кількох важливих свят — Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України, Українського козацтва та 76-ої річниці створення Української повстанської армії.

Із давніх-давен наш народ вшановував Пресвяту Богородицю, із вірою та надією звертався до неї, просячи про добро, мир та суспільну злагоду, а борці за незалежність Української держави покладались на її непереможну опіку та материнське заступництво.

Згадаймо нині усіх, хто причетний до високого звання захисник України — від учасників повстанських змагань та бойових дій періоду Другої світової війни до Героїв Небесної Сотні й усіх патріотів, котрі у ці дні боронять нашу рідну землю від російського агресора на сході країни.

Низький уклін воїнам УПА, усім поколінням українців – борцям за незалежність України.

Вічна пам’ять і слава тим, хто виборював нашу свободу ціною власного життя!

Помолімося Пресвятій Богородиці за Україну та її захисників, подякуймо їй за святий Покров над нами, нашими сім’ями, нашим містом й країною.

Нехай Господь дасть нам більше сили, віри та терпіння, а наша щира праця на благо родини, чортківської громади, країни та заступництво Богородиці зроблять нашу державу заможною і сильною. 
Хай запанує у нашій рідній Україні довгоочікуваний мир!

Слава Україні!
Слава її захисникам!

З глибокою повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту