Чортків online

У Володимира Шматька відбувся прийом громадян

З метою розв’язання соціально-побутових, житлово-комунальних питань, проблем із працевлаштуванням до міського голови Володимира Шматька звернулися жителі міста.

Зокрема, переселенка із Донецька, дочка якої навчається у Чортківському державному медичному коледжі, просила очільника міста допомогти із працевлаштуванням та тимчасовим житлом. Володимир Петрович пообіцяв в силу своїх можливостей допомогти жінці.

Мати дитини, що відвідує дитячий садочок № 1 «Золота рибка», звернулась до міського голови з такими проблемами: низька температура у групі та старі вікна. Володимир Шматько пояснив жінці, що підстави для початку опалювального періоду, а саме середньодобової температури, що становить +8 градусів і нижче, упродовж трьох діб ще немає. За прогнозом синоптиків, температура знизиться наступного тижня, і тоді, скоріш за все, ввімкнуть теплопостачання.

Що стосується проблеми заміни вікон, міський голова пообіцяв особисто оглянути ситуацію у цій групі та за фінансових можливостей міського бюджету замінити усі старі вікна у цьому дитячому навчальному закладі.

З усіх інших питань заявники також отримали ґрунтовні роз’яснення та вичерпні відповіді.

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту