Чортків online

Найкращі знавці творчості Тараса Шевченка

28 жовтня 2018 року на базі Чортківської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 7 відбувся ІІ етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Міжнародний конкурс проводиться дев’ятий рік поспіль, головною метою його є вшанування творчої спадщини Т. Г. Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської та студентської молоді та підвищення рівня мовно-літературної освіти в Україні та за її межами. Це справжнє свято знань, яке об’єднує  навколо української мови  талановитих учнів, педагогів,  батьків. Немає сумніву, що захід сприяє згуртованості суспільства навколо національної ідеї, вихованню у підростаючого покоління любові до рідної мови, зростанню авторитету України у світі.

 Найкращих знавців творчості Т.Шевченка серед учнів шкіл м.Чорткова визначено. Це:

Результати ІІ етапу IХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молодіімені Тараса Шевченка (2018 – 2019 н.р.)

ІХ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка стартував! Тож побажаємо його переможцям (учням, які здобули І місця) творчої плідної праці й вагомих яскравих перемог у ІІІ (обласному) етапі, що відбудеться 25 листопада 2018 року!

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту