Чортків online

У Чортківській міській раді привітали з професійним святом працівників соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери – людей, на яких покладена відповідальна і почесна місія – опікуватися проблемами людей, забезпечувати їх потреби та допомагати долати життєві труднощі.

З цієї нагоди у сесійній залі міської ради відбувся урочистий захід. Щоб привітати працівників управління соціального захисту, населення, сім’ї та праці та територіального центру соціального обслуговування міста Чорткова, зі щирими словами від імені міського голови, колективу міської ради та виконавчого комітету звернувся заступник міського голови Роман Тимофій.

За значний особистий внесок у розв’язання проблем соціального захисту громадян міста Чорткова, сумлінне ставлення до виконання професійних обов’язків, самовіддане служіння обраній справі та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери кращих працівників відповідних органів соціальної сфери нагороджено грамотами міської ради.

Вітаючи з прийдешнім святом своїх колег, начальник управління соціального захисту, населення, сім’ї та праці Ігор Грицик, побажав усім міцного здоров’я, домашнього затишку і тепла, віри в щедрість людської душі, бажання та спроможності бути корисними людям!

Як музичний подарунок для присутніх стали виступи вихованців Чортківської міської музичної школи та вокальної студії «Едельвейс».

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту