Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

06 листопада 2018 року

 

  1. Про схвалення проекту міської Програми підтримки і розвитку діяльності Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста “Турбота і милосердя” Тернопільської області в м. Чортків на 2019-2020 роки.
  2. Про схвалення Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2019-2021 роки.
  3. Про схвалення Програми подолання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2019-2021 роки.
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 29 грудня 2016 року № 564 “Про стипендії Чортківського міського голови учням — переможцям обласного та Всеукраїнського етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань обласного та Всеукраїнського рівнів, та матеріальне заохочення вчителів, які їх підготували”.
  5. Про організацію планово-подвірної системи збирання твердих побутових відходів на територіях приватної забудови міста Чорткова.
  6. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення № 78 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  7. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення № 77 по вул. Олесі Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  8. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення № 76 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  9. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №75 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  10. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №74 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  11. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №73 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  12. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №72 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  13. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №71 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  14. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №70 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  15. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №69 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  16. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №68 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  17. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №67 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  18. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №66 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  19. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №65 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  20. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №64 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  21. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №63 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  22. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №61 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  23. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №60 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  24. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №59 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  25. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №58 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  26. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №57 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  27. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №56 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  28. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №55 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  29. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №54 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  30. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №53 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  31. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №52 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  32. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №51 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  33. Про присвоєння поштової адреси на торгове приміщення №50 по вул. Олеся Гончара, 33 Б м. Чортків.Власник — ТзОВ “Ковчег-БМ”.
  34. Про надання (про відмову у наданні) дозволу ФОП Алєксєєву Денису Володимировичу на розміщення зовнішньої реклами-сітілайту в м. Чортків по вул. Степана Бандери.
  35. Про надання (про відмову у наданні) дозволу ФОП Савоненку Віталію Олександровичу на встановлення тимчасового навісу до магазину “Мобілочка” по вул. Аптечна, 4 в м. Чортків.
  36. Про встановлення пам’ятника генералу Сергію Кульчицькому на розі вулиць А. Мельника, Церковна та П. Карабіневича в м. Чортків.
  37. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 1 по вул. Івана Франка, 18 м. Чортків. Власник — Кіріченко Надія Миколаївна.
  38. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Копичинецька, 84 м. Чортків.Власник — Гіль Анна Олексіївна.
  39. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Копичинецькій, 84А м. Чортків.Власник — Шмігель Данута Іванівна.
  40. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 1 по вул. Івана Виговського, 27 А м. Чортків.Власник — Вітишин Лариса Вілоріївна.
  41. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Соломії Крушельницької, 6 м. Чортків.Власник — Надостойна Марія Федорівна.
  42. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Соломії Крушельницької, 6 А м. Чортків.Власник — Щипанська Юлія Володимирівна.
  43. Про зміну поштової адреси на Чортківську міську музичну школу по вул. Степана Бандери, 71 м. Чортків.Власник — Чортківська міська рада.
  44. Про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами (натяжних банерів), які розміщені на фасаді будівлі в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка, 34.
  45. Про звільнення території міста Чорткова від незаконно розміщених тимчасових споруд (дерев’яних господарських споруд) в дворі багатоквартирних житлових будинків по вул. О. Маньовського, Д. Пігути, П. Синенького в м. Чортків.
  46. Про надання (про відмову у наданні) дозволу ФОП Кулаку Сергію Володимировичу на розміщення зовнішньої реклами — натяжного банера по вул. Подільська, 37 в м. Чортків.
  47. Про надання (про відмову у наданні) дозволу гр.Попадюк Ганні Михайлівні на встановлення тимчасового навісу над терасою по вул. Степана Бандери. 43 в м. Чортків.
  48. Про затвердження додаткових схем розміщення існуючих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.
  49. Про дообладнання службового автомобіля газобалонною установкою.
  50. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул. Князя Володимира Великого, 26 в м. Чортків (на території ДНЗ № 7 “Пролісок”).
  51. Про надання дозволу на виділення зелених насаджень в місті Чорткові.
  52. Про видачу дубліката чвідоцтва про право власності на нерухоме майно, в місті Чорткові по вул. Ст. Бандери,56-Б.
  53. Про включення громадян в списки квартирного обліку для покращеннч житлових умов.
  54. Про виведення квартири із числа службових.
  55. Про видачу Пиріжку Ярославу Івановичу ордера на право вселення в житлове приміщення (квартиру).
  56. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 26 липня 2017 року № 255 “Про затвердження Положення про порядок надання адресної грошової допомоги громадянам міста Чорткова”.
  57. Про надання дозволу КП “Чортків дім” на зняття з балансу дитячих майданчиків.
  58. Про надання дозволу КП “Чортків дім” на реєстрацію автомобіля.
  59. Про надання дозволу КП “Чортків дім” на зарахування коштів.
  60. Про надання дозволу КП “Чортківському комбінату комунальних підприємств” на виготовлення проектно- кошторисної документації.
  61. Про надання дозволу КП “Чортківському комбінату комунальних підприємств” на безоплатну передачу вживаної тротуарної бруківки ОСББ “Дениса Січинського№ 3”.
  62. Про надання дозволу КП “Чортківському комбінату комунальних підприємств” на безоплатну передачу вживаної тротуарної бруківки ОСББ “Пролісок”.
  63. Про затвердження розрахунків по відшкодуванні різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.
  64. Про затвердження мережі стоянок таксі та Положення про порядок користування стоянками таксі (машино місцями) особами — перевізниками пасажирів та їх багажу на таксі.
  65. Про проведення заходів з благоустрою місць збору ТПВ на території міста Чорткова.
  66. Про затвердження схеми благоустрою вхідної зони площі Героїв Євромайдану.
  67. Про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків міста Чорткова.
  68. Про затвердження звітів та експертних висновків незалежної оцінки частини стіни першого поверху адміністративної будівлі (площею 2 кв.м) в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,21 та частини стіни першого поверху житлового будинку (площею 2 кв.м) в місті Чорткові по вул. Тараса Шевченка,39.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту