Чортків online

Із засідання виконавчого комітету

Міський голова Володимир Шматько провів чергове засідання виконкому, на котрому розглянуто 69 питань, включених до порядку денного.

Серед важливих рішень – затвердження додаткових схем розміщення існуючих тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності; про схвалення проекту міської Програми підтримки і розвитку діяльності Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста «Турбота і милосердя» в м. Чорткові на 2019-2020 роки; про включення громадян в списки квартирного обліку для покращення житлових умов та ін.

Детально обговоривши різні варіанти, члени виконавчого комітету, взявши до уваги думку громадськості міста надали дозвіл комунальному підприємству “Чортківський комбінат комунальних підприємств” на встановлення громадської вбиральні.

Відповідно до цього рішення вбиральня буде розташована на території Чортківського районного військового комісаріату (по вул. Т. Шевченка).

На засіданні також присвоєно ряд поштових адрес на житлові та нежитлові приміщення, надано дозволи на розміщення зовнішньої реклами-сітілайту та ін.

Розглянувши усі питання порядку денного, по кожному з них члени виконкому прийняли відповідні рішення, деякі з них направлено на доопрацювання.

Детальніше про ці та інші рішення читайте згодом.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту