Чортків online

Дорогі жителі міста Чорткова! Дорогі українці!

Щиро вітаю усіх із Днем Гідності та Свободи!

Цього року ми відзначаємо 5-у річницю Революції Гідності та 14-у – Помаранчевої Революції. Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави.

Ми маємо в скрутну хвилину згуртуватися, підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим військовим, які в ході АТО звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Гідний поваги народ, має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

 Низько вклоняюсь героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Особливо сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є спільна праця над новою, успішною та незалежною Українською державою.

Бажаю нам миру, єдності, благополуччя і добробуту! Хай береже нашу неньку Україну Бог!

Слава Україні!

З повагою 
Чортківський міський голова
Володимир Шматько

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту